Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'nde Aydıncık Zirvesi

Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'nde Aydıncık Zirvesi

Cumhurbaşkanı Yardımcısı Fuat Oktay, Aydıncık Belediye Başkanı Ahmet Koçak ve beraberindeki heyeti kabul etti. Heyet devam eden projeler ve önümüzdeki çalışma döneminde planlanan çalışmalarla ilgili bilgi verdi.

A+A-

Cumhurbaşkanı Yardımcısı Oktay, Aydıncık Belediye Başkanı Ahmet Koçak ve beraberindeki heyeti kabul etti. Heyet devam eden projeler ve önümüzdeki çalışma döneminde planlanan çalışmalarla ilgili bilgi verdi.

Cumhurbaşkanı Yardımcısı Oktay, Aydıncık Belediye Başkanı Ahmet Koçak ve beraberindeki heyeti kabul etti. Cumhurbaşkanı Yardımcısı Fuat Oktay, Aydıncık Belediye Başkanı Ahmet Koçak, İl Genel Meclisi Üyesi Hamdi Gök ve Baydiğin Beldesi Belediye Başkanı Osman Uslu ile Ak Parti Aydıncık İlçe Başkanı Ramazan Aydemir, Kadın Kolları Başkanı Sibel Şimşek ve Gençlik Kolları Başkanı Hasan Ali Koçak’ın yer aldığı heyeti kabul etti. 

Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'nde gerçekleşen görüşmede, Aydıncık Belediye Başkanı Ahmet Koçak ve beraberindeki heyet yakın zamanda ihalesi tamamlanarak yer teslimi yapılan ve inşaat mevsiminde çalışmalarına başlanacak olan Aydıncık Mamure Ovası Sulama Projesi ile ihaleleri gerçekleştirilen Kösrelik Göleti İkmal İşi ve Baydiğin Beldesi Kapalı Devre Sulama Suyu Projesi’nin hayata geçirilmesi konusunda verdiği destek nedeniyle Cumhurbaşkanı Yardımcısı Oktay’a minnettarlıklarını ifade ettiler. Heyet, öte yandan, görüşmede tarım, kültür ve turizm alanlarında Aydıncık ve civarında gerçekleştirilmesi planlanan çalışmalarla alakalı olarak Cumhurbaşkanı Yardımcısına bilgi verip, görüş ve önerilerine başvurdu. Bölge ekonomisi için büyük önem arz eden projelerin tamamlanarak hayata geçirilmesiyle birlikte tarım alanındaki verimliliğin yüzde 100 artması ve yılda ikinci hatta üçüncü ürünü hasat etme imkanına kavuşulması bekleniyor.