Cumhur İttifakı Yozgat'ta tek yürek oldu

Cumhur İttifakı Yozgat'ta tek yürek oldu

MHP’li Şefaatli Belediye Başkanı Müjdat Karaca’yı makamında ziyaret eden AK Parti Yozgat Milletvekili Bekir Bozdağ, Karaca’ya her zaman yardımcı ve destekçi olacaklarını belirtti.

A+A-

MHP’li Şefaatli Belediye Başkanı Müjdat Karaca’yı makamında ziyaret eden AK Parti Yozgat Milletvekili Bekir Bozdağ, Karaca’ya her zaman yardımcı ve destekçi olacaklarını belirtti.

Belediye Başkanı Müjdat Karaca’ya çalışmalarında başarılar dileyen Bekir Bozdağ, “Çalışmalarınızda başarılar diliyorum. Seçildikten sonra fazla fırsatımız olmadı. Pandemi araya girdi ama gönlümüz hep sizden yanadır, partiden yanadır. Bize düşen vazifeler varsa her zaman yanınızdayız. Yardımcınız ve desteğiniziz.  Biz buraya Ak Partili belediyeyi nasıl destekliyorsak aynı şekilde desteklemek ve güçlendirmek vazifemiz. Öyle görüp öyle inanıyoruz. Bugüne kadar vakıf olduğum her konuda zaten yardımcı olmaya çalıştık. Ama bundan sonra inşallah dünden daha fazla Şefaatli için ihtiyacımız var. Biz her zaman yanınızdayız. Hiçbir konuda ve projede elimizden Ankara’da ne gerekiyorsa daha fazla arayın ve sıkıştırın. Beraber çalıştığımızda Şefaatli için daha hayırlı işlere daha hızlı imza atmış oluruz”  dedi.

236291033-10159387638813320-3268117615837482687-n.jpg

AYNI GEMİDEYİZ

‘Aynı gemideyiz’ diyen Şefaatli Belediye Başkanı Müjdat Karaca’da, “Rabbim devletimize zeval vermesin. Bu zamana kadar Cumhur İttifakının desteği ile ilçemize birçok kazanımlar oldu. Çevre bakanımız olsun, Belediyeler Birliği olsun her türlü Cumhur ittifakının yansımasını Şefaatli’de görüyoruz. İlçe Başkanımızla, İl Başkanımız Yusuf Beyi, Celal Başkanımızı ara ara arıyoruz. Geri çevirmediler. Destekte bulundular. Bizlerin hepimizin aynı gemide olduğumuzu ben düşünüyorum.

Öncelikle ülkemiz açısından çok önemli 2023 Cumhurbaşkanlığı seçimi var. Bizimde partimizin de aynı adayımızla Cumhurbaşkanımızı tekrar seçtirmek için elimizden geleni yapmamız gerekiyor. İlçelerde olsun, ilde olsun ufak tefek uğraşlardan ziyade öncelikle 2023 yılındaki seçime kanalize olmamız gerektiğini düşünüyorum. Çünkü Cumhurbaşkanını Allah muhafaza seçtiremediğimiz takdirde Şefaatli’yi kazanmamız, Yozgat’ı, Sorgun’u kazanmanın anlamı olmayacağı düşüncesindeyim. Onun için bu hassas süreci hep birlikte dikkatli bir şekilde götürmemiz lazım ki 2023’ü tekrar Cumhurbaşkanını seçtirmemiz lazım. Bu bir ateş çemberi. Belediyelerin Cumhurbaşkanından çok çok önemli olmadığını düşünüyorum. Sağ olsunlar her konuda sizlerle de başkanımız vasıtasıyla taleplerimizi iletiyoruz. Şuan için Kamuoyu ile ilgili devletimiz ile ilgili her hangi bir şeyimiz yok. İlçemizde kamu yatırımları devam ediyor. Şehir içi geçisin ikinci etabı geçtiğimiz günlerde başladı. Biraz daha taşkın koruma yatırım programına alınmadı. Yatırım için tekrar talepte bulunduk. Seneye yatırıma aldırabilirsek.  100 konut için talepte bulunduk. 98 konut için çalışmaları yapıldı imar müdürlüğü. İlk 100 konutluk projeyi ilçemize dahil edecekler” diye konuştu.