Çok Partili Yozgat Milletvekili adayı İsmail Yılmaz: Siyasi bir ikbal derdimiz yok!

Çok Partili Yozgat Milletvekili adayı İsmail Yılmaz: Siyasi bir ikbal derdimiz yok!

Ak Parti'den istifa edip DEVA Partisi'ne geçen milletvekilliği seçimleri İyi Parti Yozgat 3. Sıra Milletvekili adayı olan İsmail Yılmaz, İYİ Parti Yozgat aday listesindeki 4 adayında siyasi bir ikbal derdinin olmadığı söyledi.

A+A-

Ak Parti'den istifa edip DEVA Partisi'ne geçen milletvekilliği seçimleri İyi Parti Yozgat 3. Sıra Milletvekili adayı olan  İsmail Yılmaz,  İYİ Parti Yozgat aday listesindeki 4 adayında siyasi bir ikbal derdinin olmadığı söyledi.
14 Mayıs seçimlerine Yozgat’ta İYİ Parti çatısında girecek olan Millet İttifakı; Yozgat seçim irtibat bürosunun açılışını yoğun katılımla gerçekleştirdi.

Millet İttifakı Adayı İş İnsanı İsmail Yılmaz, burada yaptığı konuşmada, Yozgat halkından destek istedi.
Yılmaz, “Heyecanlı bir aday belirleme sürecinden sona İYİ Parti çatısı altında nihai listemiz açıklanmıştır. Bu listedeki adaylarımızın tamamı Yozgat’ımızı hiçbir zaman bırakmadı ve Yozgat’ımızdan vazgeçmedi. Bizim sevdamız Yozgat’tır. Bugün şahsi ikballeri uğruna Yozgat’ta var olup iktidarlarının sonuna geldiğini gören ve Yozgat’a vefa borcunu ödemek yerine ikballerini kurtarma adına başka vilayetlere sığındılar. Bizim listemizdeki 4 adayımızın siyasi bir ikbal derdimiz yoktur. 14 Mayıs’tan itibaren seçim sonucu ne olursa olsun Yozgat’ımızda var olacağız, iyi günde ve kötü günde Yozgat’ımız ile yol yürümeye devam edeceğiz. biz dersimize iyi çalıştık. İlimizin sorunlarını tek, tek tespit ettik. Heyecanımızı sizlere arz ediyor ve siz değerli hemşehrilerimizden yetki vermenizi desteğinizi istiyoruz. Heyecanımız yüksek, gençliğimiz var, sevdamız var, hayallerimiz var ve sizlere karşı olan inancımız var. Başlamak ve başarmak için bir mühür ve bir oy yeterlidir. Yetki sizden, çalışmak ve başarmak bizden yardım Yüce Allah’tandır. Seçimlerin ilimize ve ülkemize hayırlı olmasını diliyorum.”diye konuştu. 

Yeniufuk

İlgili Haberler