Çiçekdağı Belediyesinde toplu iş sözleşmesi sevinci

Çiçekdağı Belediyesinde toplu iş sözleşmesi sevinci

Hizmet İş Sendikası Yozgat Şube Başkanlığı ile Çiçekdağı Belediyesinde çalışan sendika üyesi işçilerin yüzü üç yıllık toplu iş sözleşmesi ile güldü

A+A-

Hizmet İş Sendikası Yozgat Şube Başkanlığı ile Çiçekdağı Belediyesinde çalışan sendika üyesi işçilerin yüzü üç yıllık toplu iş sözleşmesi ile güldü.

Hizmet İş Sendikası Yozgat Şubesi ile Çiçekdağı Belediyesi Personel Limited Şirketi arasında 3 yıl süreli toplu iş sözleşmesi imzaladı.

Çiçekdağı Belediyesinde yapılan toplu iş sözleşmesi imza törenine, Çiçekdağı Belediye Başkanı Hasan Hakanoğlu, Hizmet-İş Sendikası Yozgat Şube Başkanı Ferman Zararsız, Başkan Yardımcısı İsmail Ekici, Çiçekdağı Belediyesi Mali Hizmetler Necdet Şahin, Şirket Müdürü Zafer Us, İşyeri Sendika temsilcileri Fatih Yaman, Mustafa Yıldırım, Rabia Sağlam ve sendika üyesi işçiler katıldı.

Sendika Başkanı Ferman Zararsız, İmzalanan toplu iş sözleşmesi ile sendika üyesi işçilerin ilk altı ay ücretlerine sosyal haklar hariç yüzde 38 zam yapıldığını söyledi.

Başkan Ferman Zararsız, “Her 6 ayda memur ücretlerine yapılacak tüm zam oranları ve enflasyon farkı sendikamız üyesi emekçi kardeşlerimizin ücretlerine yapılacak.

İşçinin alın teri ve emeği üzerinde pazarlık yapmayan, göreve geldiği günden bu güne kadar emekçi kardeşlerimizin ücretlerini alın teri kurumadan ödeyen, toplu iş sözleşmesinin imzalanmasında belediyenin imkânları doğrultusunda emekçi kardeşlerimize en yüksek ücreti ödeyen Çiçekdağı Belediye Başkanımız Hasan Hakanoğlu’u başta olmak üzere, toplu iş sözleşmesinin imzalanmasında emeği geçenlere, sendikamız şahsım ve tüm emekçi kardeşlerimiz adına teşekkür ederim. İmzalanan toplu iş sözleşmesi sendikamıza, Çiçekdağı belediye başkanlığına ve tüm emekçi kardeşlerimize hayırlı uğurlu olsun.”diye konuştu.

Yeniufuk