CHP Yozgat Milletvekili Ali Keven spor kulüplerine destek istedi

CHP Yozgat Milletvekili Ali Keven spor kulüplerine destek istedi

Cumhuriyet Halk Partisi Yozgat Milletvekili Ali Keven amatör liglerde mücadele eden Yozgat takımlarını anlattı.

A+A-

Cumhuriyet Halk Partisi Yozgat Milletvekili Ali Keven, Plan Bütçe Komisyonu’nda görüşülen Gençlik ve Spor Bakanlığı bütçesi hakkında Milli Eğitim, Kültür, Gençlik ve Spor Komisyonu Üyesi olarak konuşma yaptı. Konuşmasına amatör liglerde mücadele eden Yozgat takımlarını anlatarak başlayan Keven, daha fazla destek talep etti.

Cumhuriyet Halk Partisi Yozgat Milletvekili Ali Keven, Plan Bütçe Komisyonu’nda görüşülen Gençlik ve Spor Bakanlığı bütçesi hakkında Milli Eğitim, Kültür, Gençlik ve Spor Komisyonu Üyesi olarak konuşma yaptı. Konuşmasına profesyonel liglerde mücadele eden Yozgat takımlarını anlatarak başlayan Keven, daha fazla destek talep etti.

“Gençlik ve Spor Bakanlığı bütçe teklifi görüşmelerinde bugüne kadar göz ardı edilen veya unutulan Anadolu takımlarını sizlere bir kez daha anlatacağım. Bin bir zorlukla ayakta kalmaya çalışan Anadolu kulüpleri Yozgatspor, Çayıralan Esnafspor, Sorgun Belediyespor gibi takımlarımıza daha fazla destek olmaya davet ediyorum. Sayın Bakan, Yozgat'ta profesyonel liglerde mücadele eden Yozgatlı gençlerimizin selamları var. Bozok Spor Hentbol Erkek Takımımız Süper Lig'de, Aile Sosyal Politikalar Spor Hentbol Kadın Takımımız 1. Lig'de, Sorgun Belediyespor Voleybol Takımımız Efeler Ligi’nde mücadele ediyor. Sorgun Engelliler Umut Spor Basketbol Takımımız 3. Lig'de mücadele ediyor. Yozgat'ta maddi imkânsızlıklara rağmen böylesine başarılı takımlarımıza lütfen daha fazla destek verin. Bütçenin sahibi 81 ildir; yalnızca üç büyükler değildir, spor yalnızca futboldan ibaret değildir.” diye konuşan Milletvekili Ali Keven, Yozgat’ta inşa edilen 10 bin kişilik stadın neden söz verildiği gibi 20 bin kişilik yapılmadığını da sordu.

Yozgat Hakimiyet