CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'na Yozgat'tan tam destek

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'na Yozgat'tan tam destek

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun "Siz gerçekten benimle birlikte misiniz? Bazılarınızın sesi çıkmıyor" sitemine, Yozgat’tan CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu'na destek geldi.

A+A-

CHP Yozgat Milletvekili Ali Keven, Adalet Yürüyüşü lideri Kılıçdaroğlu’nun her zaman yanında olduklarını ve destekçi olmaya devam edeceklerini söyledi.

İzmir’de gerçekleşen CHP TBMM Grubu tarafından düzenlenen 27. Dönem 5. Çalışma ve Değerlendirme Toplantısı’nda konuşan CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu partililerine sitem etti. Konuşmasında “Şunu da artık bilmek zorundayım… Siz gerçekten benimle birlikte misiniz? Bazılarınızın sesi çıkmıyor. Bazılarınızın da isteyerek veya istemeyerek zarar verdiğini de görüyorum. Ama artık karar verelim. Bu hak düşmanlarını beraber yenecek miyiz? Yenmeyecek miyiz? Benimleyseniz benimle olduğunuzu artık hissetmek istiyorum, sırtımı size yaslayacağımı bilmek istiyorum” diyen Kılıçdaroğlu’na konuşmasından sonra Ankara, İstanbul ve İzmir’den destek geldi. Mansur Yavaş, Ekrem İmamoğlu ve Tunç Soyer’den destek verilen Kılıçdaroğlu’da Yozgat’tan da destek geldi.

CHP Yozgat Milletvekili Ali Keven, Kılıçdaroğlu’nun geçmişte olduğu gibi bugün de yanında durduklarını belirterek “Adalet Yürüyüşü liderimize her zaman destek verdik. Bugün de liderimizin yanındayız” diye konuştu.

CHP Yozgat İl Başkanı Abdullah Yaşar, CHPli belediye başkanları da Kılıçdaroğlu’nun yanında olduklarına ilişkin paylaşımda bulundu.

Yozgat Hakimiyet