Çekerek projelerini konuştular

Çekerek projelerini konuştular

Çekerek Belediye Başkanı Eyyüp Çakır tarafından Adalet Bakanı ve AK Parti Yozgat Milletvekili Bekir Bozdağ, AK Parti Yozgat Milletvekili Yusuf Başer’e ziyaret gerçekleştirildi.

A+A-

İlk önce Bozdağ’ı ziyaret ederek ilçede yaptıkları ve yapımına devam ettikleri projeler hakkında istişarede bulunan Başkan Çakır, daha sonra ise Milletvekili Yusuf Başer’e ziyarette bulundu.  

Çakır, “AK Parti Yozgat Milletvekilimiz, Genel Merkez Seçim İşleri Başkan Yardımcısı ve AK Parti Grup Disiplin Kurulu Başkanı Sayın Av. Yusuf Başer Bey’e ziyaret gerçekleştirerek, ilçemizde yaptığımız ve yapımına devam ettiğimiz projeler hakkında istişarede bulunduk. Nazik kabulleri ve misafirperverlikleri için teşekkürlerimi sunuyor, çalışmalarında başarılar diliyorum” dedi.

Ziyaret sonrasında Milletvekili Başer, “Çekerek İlçe Başkanımız Mehmet Akkan ile Çekerek Belediye Başkanımız Eyyüp Çakır ziyarette bulundu. Başkanımla çalışmaları, projeleri hususunda görüşme yaptık. İstişare ettik.  Hizmetleri, çalışmaları ve projeleriyle Çekerek ilçemize vizyon katan Başkanıma ve ekibine başarılar diliyorum” şeklinde konuştu.

Yozgat Hakimiyet

Etiketler :