Bozoklular Taraftarlar Derneği kuruluyor

Bozoklular Taraftarlar Derneği kuruluyor

Yozgat’ta daha önce Çapanoğlu Taraftarlar Derneği başkanlığı yapan Abdülmelik Tuncay Özentürk, Yozgat’ı Bölgesel Amatör Ligde temsil edecek olan, Yozgat Belediye Bozokspor’u desteklemek için “Bozoklular ” ismiyle taraftar grubu kuracaklarını açıkladı.

A+A-

Yozgat’ta daha önce Çapanoğlu Taraftarlar Derneği başkanlığı yapan Abdülmelik Tuncay Özentürk, Yozgat’ı Bölgesel Amatör Ligde  temsil edecek olan, Yozgat Belediye Bozokspor’u desteklemek için “Bozoklular ” ismiyle taraftar grubu kuracaklarını açıkladı. 

Bir grup sporseverlerle TunÇay ocağında bir araya gelen Tuncay Özentürk, kuracakları Bozokluklular taraftarlar derneği hakkında istişarelerde bulundu.

YOZGAT YAZAN HER TAKIM BİZİM TAKIMIMIZDIR

Özentürk, burada yaptığı açıklamada; yılardır spor camiasına, kırmızı siyahlı renklere gönül verdiklerini belirterek, “Üzerinde kırmızı siyah renk olan, isminde Yozgat yazan her takım bizim takımımızdır. dedi.

Özentürk, “Bu kutlu yolda birçok arkadaş dost kazandık.maçlar 90 dakika dostluk ömür boyu sloganı ile yola devam ettik, etmeye devam edeceğiz. Üzerinde kırmızı siyah renk olan, isminde Yozgat yazan her takım bizim takımımızdır. Destekleyenler de bizim kardeşimizdir. Yozgat Belediye Bozokspor  namağlup bir şekilde şampiyon olarak ilimizi Bölgesel Amatör Ligde temsil etme hakkı kazanmıştır. Memleket sevdalısı biz taraftarları sevindirmiştir. Bu başarı da emeği geçen  top toplayıcı çocuktan, teknik heyetimiz futbolcu kardeşlerimize ve belediye başkanımız Sayın Celal Köse’ye teşekkür ederiz. Gelinen noktada bizler yeni kararlar alıp, “Eski ruhumuzla daha güçlü bir şekilde ” sloganı ile yeni bir taraftar grubu kurma kararı almış bulunuyoruz. Bizim hiç bir dernek, vakıf yöneticisi ve destekçileri ile bir sorunumuz yoktur. Bu zamana kadar Yozgatspor 1959 fk nin  bizlere yaşattıkları için teşekkür ederiz.”diye konuştu.

ARTIK YENİ DÖNEM, YENİ KARARLAR ALMA ZAMANIDIR

“Artık yeni dönem, yeni kararlar alma zamanı dır.”diyen Özentürk, “Bizler artık  şahıs takımı değil, memleket takımı tutmak istiyoruz. İsminde Yozgat yazıp Yozgat a hizmet konusunda eksiklikleri olan bir kulübü desteklemek istemiyoruz. Bizler burada kutlu yolda yürümek için buradayız.  Yolumuz engebeli, engelsiz değildir. Bu yol çileli dır. Çile çekmekte zorlanan bu yolda yürüyemez. Hayat korkakları sevmez. Yeni doğan, yeni yüz, Yozgat’ı tanıtan Yozgat’ın takımı Yozgat Bozokspor’u bundan sonraki süreçte yalnız bırakmayacağız. Yozgat belediyesinin kurduğu öz Yozgat’ın takımının yanında olacağımızı buradan yüksek sesle bildirmek isteriz . Doğumlar sancılıdır. Sancılı süreci kısa sürede atlatıp, kafalarda ki soru işaretlerini kaldırmak için burdayız. Yozgat Belediye Bozokspor’un ilk taraftar grubu” Bozoklular “olarak tarihteki yerimizi alacağız. Bu yönde çalışmalarımız hızla devam etmektedir. Tüm sporseverleri kucaklayan bir dernek çatısı altında bizler ile yürümek isteyenleri bu kutlu yolda yürümeye davet ediyoruz. Fair Play ruhumuzla küfürsüz bir tribün olacak şekilde hedeflerimize doğru ilerlemeye devam edeceğiz. Kuracağımız dernek  sadece futbol kulübü derneği değil, sosyal bir dernek olarak diğer derneklere de örnek teşkil edecektir.  Belirli gün ve haftalar da yapacağımız etkinlikler ile adımızdan söz ettireceğiz. Bizimle beraber yürümek isteyen tüm hemşehrilerimizi bekliyoruz. Kapımız her zaman açıktır. Derneğimize gelenler başımızın üstünde olduğu gibi gelmeyenlere de saygımız sonsuzdur. Bizi sevenin de sevmeyeninde gönlü hoş olsun. Bizler Yozgat Bozokspor’un başkanımız Celal Köse’nin her zaman yanındayız. Yıllarımızı verdiğimiz bu yolda, yeri geldi tartaklandık,  yeri geldi karakolluk olduk, yeri geldi deplasmanlarda aç kaldık. Ama her zaman gür sesle Yozgat ismini gururla temsil ettik. Desteklediğimiz Yozgat Bozokspor takımı hiçbir şahsın, derneğin takımı değildir.  Yozgat bozokspor Yozgat ın takımıdır. Şu anda başkanımız Celal Köse dir. 2 yıl sonra kim olur bilemeyiz.  Ama Yozgat Bozokspor hiçbir grubun şahsın değildir. Ve bu yüzdendir ki artık burdayız. Bundan sonrası için elimizden geldiği, gücümüz yettiği kadar takımımızı destekleyecek Yozgat ismini yere düşürmeyeceğiz.”diye konuştu.

Yeniufuk