Başkanın yüzü gülüyor! Yozgat'ta o belde doğalgaza kavuştu

Başkanın yüzü gülüyor! Yozgat'ta o belde doğalgaza kavuştu

Yozgat'ın Sorgun ilçesine bağlı Doğankent beldesi Belediye Başkanı Doğan Sungur’un yoğun çabaları sonucunda nihayet doğalgaza kavuştu.

A+A-

Yozgat'ın Sorgun ilçesine bağlı Doğankent beldesi Belediye Başkanı Doğan Sungur’un yoğun çabaları sonucunda nihayet doğalgaza kavuştu. Doğankent Belediye Başkanı Doğan Sungur, belde sakinlerinin doğalgaza kavuşmasından dolayı  büyük bir mutluluk duyduğunu dile getirdi.

Doğankentlilerin yeni yıla  konutlarında ve iş yerlerinde doğal gazla birlikte girmekte olduğunu vurgulayarak konuya ilişkin şunları söyledi :

 "Doğankentli kadınlar mutfaklarında ve ısınmalarında büyük bir rahatlığa kavuşmuş olacak Gaz açma çalışmaları sıra ile devam ediyor. Önümüzdeki günlerde abonelik işlemlerini tamamlayan herkes doğal gazı kullanacak ve bu kışı rahat geçirecek."

Sungur, açıklamasının son bölümünde ise "Gazın Doğanketne gelmesinde emeği geçen başta Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan olmak üzere Cumhurbaşkanı Yardımcısı  Fuat Oktay, Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Fatih Dönmez, AK Parti Yozgat Milletvekili Bekir Bozdağ ile Yusuf Başer'e ayrı ayrı teşekkür ediyorum. Halkımıza hayırlı uğurlu olsun." dedi.

Yozgat Gazetesi