Bakan Yardımcısı Soysal’a Yozgat'ta yatırım brifingi

Bakan Yardımcısı Soysal’a Yozgat'ta yatırım brifingi

Yozgat’ta bir dizi ziyaret, inceleme ve programlara katılan Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakan Yardımcısı Ertuğrul Soysal, belediye tarafından yürütülen çalışmalar hakkında bilgi aldı.

A+A-

Yozgat Belediye Başkanı Celal Köse, Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakan Yardımcısı Ertuğrul Soysal’a yatırımlar hakkında bilgi verdi. Yozgat’ta bir dizi ziyaret, inceleme ve programlara katılan Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakan Yardımcısı Ertuğrul Soysal, belediye tarafından yürütülen çalışmalar hakkında bilgi aldı.

Belediye Başkanı Celal Köse, Bakan Yardımcısı Soysal’a Hal 2. Etap İş Merkezi’nin yapılacağı alanı gezdirdi.

Başkan Köse, “Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakan Yardımcımız Sayın Ertuğrul Soysal ve beraberindeki heyetle belediyemizin vizyon çalışmalarından Bankalar Caddesi Kentsel Dönüşüm Projesi kapsamında yıkımını gerçekleştirdiğimiz Eski Hal 2. Etap İş Merkezi'nde incelemelerde bulunduk” dedi.

Başkan Köse, bölgenin sadece ticari bir alan olmasından ziyade vatandaşların yararlanabileceği ticaret ve sosyo-kültürel faaliyetleri destekleyen bir çekim noktası olmasının amaçlandığını vurguladı.

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakan Yardımcısı Ertuğrul Soysal, Yozgat’ın çehresini değiştirecek yatırımların takipçisi ve destekçisi olduklarını söyledi.

Bakan Yardımcısı Soysal, Türkiye genelinde olduğu gibi Yozgat’ta da genel yatırımların yanı sıra yerel yönetim yatırımlarının da Yozgat’a değer kattığını dile getirdi.

Bakan Yardımcısı Soysal, hizmet ve çalışmalarından dolayı Başkan Köse’ye teşekkür etti.

Yozgat Hakimiyet