Bakan Yardımcısı Ertuğrul Soysal’a seslendi! ‘Taner bey’i yanınıza çağırın..’

Bakan Yardımcısı Ertuğrul Soysal’a seslendi! ‘Taner bey’i yanınıza çağırın..’

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın imzasıyla kısa bir süre önce Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakan Yardımcısı görevine getirilen Yozgatlı hemşehrimiz Ertuğrul Soysal’a Yozgat’ın gençliğinin geleceğine dair dikkat çeken bir çağrı yapıldı.

A+A-

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın imzasıyla kısa bir süre önce Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakan Yardımcısı görevine getirilen Yozgatlı hemşehrimiz Ertuğrul Soysal’a Yozgat’ın gençliğinin geleceğine dair dikkat çeken bir çağrı yapıldı.

Yeni Ufuk Gazetesi Sahibi Bekir Çaylak, Yozgat, işsizliğin, ekonomik sıkıntıların, istihdam alanlarının yetersiz olmasından dolayı halen göç vermeye devam eden bir şehir olduğunu belirterek Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakan Yardımcısı Ertuğrul Soysal’a seslendi.

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakan Yardımcısı Soysal’ın makam itibariyle elinde çok önemli bir güç bulunduğu belirten Çaylak, en kısa zaman içinde İŞ-KUR Müdürü Taner Bey’i yanına çağırıp, Toplum yararına çalışma projeleri başta olmak üzere birçok projenin hayata geçmesi için ortak bir çalışma yürütülmesi gerektiğini, Yozgat’ta yaşayan işsizlerimiz adına umut olacağını kaleme aldı.

İşte Bekir Çaylak’ın “Bakan Yardımcısı Soysal, işsizlerimize umut olur mu?” başlıklı yazısı..

AK Partiden Yozgat’ın 24, 25 ve 26. Dönemlerde Milletvekilliğini yapan Dr. Ertuğrul Soysal’ın Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakan yardımcısı olması başta Ak Partililer olmak üzere Yozgat’ı mutlu etti.

Sosyal medyadan takip ettiğim kadarıyla yüzlerce mesaj gönderildi, dilekler, temenniler, iyi niyet göstergesi ve başarılar yumağı oluşturuldu.

Ankara’ya gidip, bizzat ziyaret edenlerin fotoğrafları sosyal medya hesaplarından paylaşıldı. Elbette bunların hepsi ve dahası olması gereken bir davranış biçimidir.

Sonuçta Yozgat’tan hepimizin tanıdığı bir siyasetçi Ak Parti hükümeti döneminde Bakan Yardımcısı olarak, önemli bir görev almıştır.

Dolayısı ile Cumhurbaşkanı Sayın Erdoğan’ın Yozgat’ı ne kadar çok sevdiği böylece bir kez daha tescillenmiş oldu.

Bundan sonra Ankara’dan Yozgat’a gelmesi gereken hizmetlerin artık katmerlenerek, devam etmesi arzu, temenni ve beklentilerin daha da üstünde olması gerekmektedir.

Çünkü Cumhurbaşkanı Yardımcısı Yozgatlı, Anayasa Komisyonu Başkanı Yozgatlı, Seçim İşlerinden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Yozgatlı, Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakan Yardımcısı Yozgatlı…

Bir bu kadar hatta daha fazla Yozgatlı olan Bürokratları, Genel Müdürleri, Müdür Yardımcılarını, Külliyedeki hemşerilerimizi de hesaba kattığımızda Yozgat’ın hizmetler zinciri ağı ile çevrelenmesi gerektiğini düşünüyorum.

Sonuç itibariyle Yozgat, işsizliğin, ekonomik sıkıntıların, istihdam alanlarının yetersiz olmasından dolayı halen göç vermeye devam eden bir şehir olduğunu öncelikle tekraren hatırlatmak isterim.

Bu bağlamda Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakan Yardımcısı Sayın Soysal’ın makam itibariyle elinde çok önemli bir güç bulunmaktadır. Bu gücün Yozgat’ta İŞ-KUR üzerinden yansıması ziyadesiyle mümkündür.

Yeni Bakanımız Sayın Soysal, en kısa zaman içinde İŞ-KUR Müdürü Taner Bey’i yanına çağırıp, Toplum yararına çalışma projeleri başta olmak üzere birçok projenin hayata geçmesi için ortak bir çalışma yürütülmesi Yozgat’ta işsizlerimize umut olur.

 

İlgili Haberler