AYDEF'den Akdağmadeni'ne çıkarma

AYDEF'den Akdağmadeni'ne çıkarma

Almanya Yozgatlılar Federasyonu Başkanı Salih Çelik, beraberindeki heyet Akdağmadeni Belediye Başkanı Nezih Yalçın’ı makamında ziyaret etti.

A+A-

Almanya Yozgatlılar Federasyonu Başkanı Salih Çelik, beraberinde AYDEF Bölge Başkanı Rıza Atamtürk, AYDEF Disiplin Kurulu Başkanı Sabiha Çelik, Sorgun Şöförler Odası Genel Sekreteri Salih Alan ve Sorgunlu İş adamlarından Mehmet Aktaş, Akdağmadeni Belediye Başkanı Nezih Yalçın’ı makamında ziyaret etti.

Samimi bir ortamda gerçekleşen ziyarette, AYDEF Başkanı Salih Çelik, federasyonun yaptığı ve yapacağı çalışmalar hakkında Başkan Yalçın’a bilgiler verdi.

Başkan Yalçın’da ziyaretlerinden dolayı AYDEF Başkanı Çelik ve beraberindekilere teşekkür ederek, birlik beraberlik adına Yozgat’ın yararına çalışma yürüten bütün dernek ve federasyonun çalışmalarını önemsediğini ve desteklediklerini belirtti.

Akdağmadeni’nin, Yozgat’ın tarihi, kültürel ve doğal değerler bakımından en zengin ilçelerinden bir tanesi olduğunu vurgulayan Başkan Yalçın, “Akdağmadeni’ni ileriye götürmek adına farklı projelerle yükselişini hızlandırmak için birlik beraberliğimizi her zamankinden daha sıkı tutmamız gerekiyor.” diye konuştu.