Ali Babacan Yozgat'a geliyor

Ali Babacan Yozgat'a geliyor

Demokrasi ve Atılım Partisi (DEVA) Genel Başkanı Ali Babacan, partisinin ilçe binasının açılışı ve bir dizi ziyaretlerde bulunmak üzere Yozgat’ın Yerköy İlçesine gelecek.

A+A-

Demokrasi ve Atılım Partisi (DEVA) Genel Başkanı Ali Babacan, 4 Haziran Cuma günü partisinin ilçe binasının açılışı ve bir dizi ziyaretlerde bulunmak üzere Yozgat’ın Yerköy İlçesine gelecek.

DEVA Partisi Yozgat İl Başkanı İsmail Yılmaz, ziyarete ilişkin yaptığı açıklamada şunları kaydetti: “Ülkemizin içinde bulunduğu bu belirsizlik ortamında milletimizin umudu haline gelen Sayın Genel Başkanımız Ali Babacan, partimizin Yerköy İlçe binasının açılışı ve bir dizi ziyaretlerde bulunmak üzere 4 Haziran Cuma günü ilçemize geliyor. Bizim için önemli bir gün. Sayın Başkanımızın ziyaret programı; Saat:12:00’de karşılamamız olacak. Ardından Göçerli Köyünde bir hayvan tesisini ziyaret edeceğiz. Mollahüsrev Camiinde kılınacak olan Cuma namazı sonrası ilçe binamızın açılışını gerçekleştireceğiz. Sayın Genel Başkanımız burada halkımıza hitaben bir konuşma yapacak. Esnaf ziyaretlerinde de bulunacak olan Genel Başkanımız daha sonra kendisi onuruna vereceğimiz yemeğin ardından şehrimizden ayrılacak. Bu vesile ile tüm vatandaşlarımızı saat.13.45’te gerçekleştireceğimiz parti binamızın açılışına davet ediyoruz.”diye konuştu.