Akıncı'ya set arkadaşlarından doğum günü sürprizi! Setten görüntüler yüzleri güldürdü

Akıncı'ya set arkadaşlarından doğum günü sürprizi! Setten görüntüler yüzleri güldürdü

Atv ekranlarının en çok izlenen dizisi cuma akşamlarının vazgeçilmezi olan Akıncı dizisi, bir kahramanlık hikayesi ve son derece riskli bir proje.Şükrü Özyıldız ve Büşra Develi'nin başrollerinde yer aldığı dizinin reytingleri ise iyi gitmiyor.

A+A-

Atv ekranlarının en çok izlenen dizisi cuma akşamlarının vazgeçilmezi olan Akıncı dizisi, bir kahramanlık hikayesi ve son derece riskli bir proje.Şükrü Özyıldız ve Büşra Develi'nin başrollerinde yer aldığı dizinin reytingleri ise iyi gitmiyor. Dizinin düşük reytinler alması ve cuma akşamı yaşanan rekatbette rakipleri karşısında zorlandığı görülüyor.


Ünlü oyuncularının performansı ve yapım noktasında bir sıkıntı olmasa bile kurgu ve hikayenin seyircinin beklentilerini karşılayamadığı görülüyor.


Başarılı oyuncu Şükrü Özyıldız, doğum gününü set arkadaşları ile birlikte kutladı. Büşra Develi ise bu mutlu gününde partnerini yalnız bırakmadı. Arkadaşları ile birlikte doğum günü pastasını kesen Şükrü Özyıldız çok mutlu görünüyordu. Set arkadaşları pastayı Akıncı karakteri ile süsleyerek güzel bir sürpriz daha yaptı. Kutlamada birçok ünlü oyuncu daha yer aldı.

sukru-ozyildiz-dogum-gunu.jpg