Akdağmadeni'nin tarihi ve doğasına hayran kaldılar

Akdağmadeni'nin tarihi ve doğasına hayran kaldılar

Akdağmadeni Belediyesi tarafından İlçe Sağlık Yüksekokulu ev sahipliğinde düzenlenen ”Uyuşturucuyla Mücadelede Bilim” konulu sempozyum sonrası katılımcı bilim insanları ve akademisyenler Akdağmadeni’nin tarihine ve doğasınahayran kaldı.

A+A-

Akdağmadeni Belediyesi tarafından İlçe Sağlık Yüksekokulu ev sahipliğinde düzenlenen ”Uyuşturucuyla Mücadelede Bilim” konulu sempozyum sonrası katılımcı bilim insanları ve akademisyenler Akdağmadeni’nin tarihine ve doğasına hayran kaldı.

akdag5-1.jpg

11 farklı şehirden 23 bilim insanı ve akademisyen rehber eşliğinde ilçenin tarihi yerleri ve doğal güzelliklerini gezdi.

akdag4-1-001.jpg

Tarihi tescilli yapılar hakkında detaylı bilgi alan akademisyenler daha sonra Akdağmadeni Fidan Üretim tesisini de ziyaret etti. Akdağmadeni’nin tarihi ve doğasının eşsiz olduğunu belirten bilim insanları, organizasyon kapsamında doğal güzellikleri görme fırsatı buldukları için mutlu olduklarını ifade etti. Hatıra fotoğrafı çektiren davetlilere Kadıpınarı Tabiat Parkında ateş başında ilçenin tescilli salebi ikramı da yapıldı.

Yeniufuk

Etiketler :