Akdağmadeni’nde birlik toplantısı

Akdağmadeni’nde birlik toplantısı

Akdağmadeni Köylere Hizmet Götürme Birliği 2022 Yılı Olağan Meclis Toplantısı yapıldı.

A+A-

Akdağmadeni Köylere Hizmet Götürme Birliği 2022 yılı Birlik Meclisi olağan toplantısı Kaymakam Fatih Topuz başkanlığında Belediye konferans salonunda tüm köy muhtarlarının katılımıyla yapıldı.

Saygı duruşu ve İstiklal Marşının okunmasıyla başlayan toplantıda Köylere Hizmet Götürme Birliğinin 2021 yılı faaliyet raporu hakkında bilgi verildi. Kaymakam Topuz, köylerin sorunlarını en doğru şekilde çözmek ve köylere daha iyi hizmetler sunabilmek için uyum içerisinde hep birlikte çalışacaklarını belirterek vatandaşların en iyi, en kaliteli hizmeti her zaman hak ettiğini, her dönem olduğu gibi yapılan hizmetlerin daha da artması ve yerini bulması için hep birlikte, elbirliği ile çalışmaya devam edileceğini söyledi.

Köylerdeki yatırım çalışmaları, ihtiyaç ve sorunların konuşulduğu toplantıda Kaymakam Topuz, toplantıya katılan tüm köy muhtarlarının talep ve sorunlarını dinleyerek, köylerin sorunlarıyla yakından ilgilenildiğini, yol yapımı, temiz içme suyu ve diğer hizmetlerin devletimizin imkânları doğrultusunda aralıksız devam edeceğini aktardı. Toplantıda yeni dönemde görev alacak birlik üye seçimi yapıldı. İl Genel Meclisi üyelerinden Hüseyin Lale ve Alper Terzi seçildi. Köy muhtarları arasında yapılan seçimde ise Ortaköy Köyü Muhtarı İsmail Bilgin ve Gökdere Köyü Muhtarı Ömer Koç oy çokluğuyla görev aldı. Toplantıya katılan köy muhtarlarının dilek ve teminlerini aldıktan sonra toplantı sona erdi.

Yozgat Hakimiyet

Etiketler :