Akdağmadeni Belediyesi'nden çalışan anne ve babaları sevindirecek gelişme

Akdağmadeni Belediyesi'nden çalışan anne ve babaları sevindirecek gelişme

Akdağmadeni Belediyesi tarafından çalışan anne ve babalara destek olmak amacıyla hayata geçirilen “Kreş ve Gündüz Bakım Evi” inşaatında yapım çalışmalarına başlandı.

A+A-

Akdağmadeni Belediyesi tarafından çalışan anne ve babalara destek olmak amacıyla hayata geçirilen “Kreş ve Gündüz Bakım Evi” inşaatında yapım çalışmalarına başlandı.

İnşaat çalışmalarını yerinde inceleyen Akdağmadeni Belediye Başkanı Uzm Dr Nezih Yalçın, sosyal belediyecilik anlayışının bir gereği olarak vatandaşlara yönelik kreş ve gündüz bakımevi projesini hayata geçirdiklerini söyledi.

Başkan Yalçın, “Çocuklarımızın gelişimine katkıda bulunmak, ilköğretime hazırlamak ve özellikle çalışan anne ve babaların destekçisi olmak için hazırlamış olduğumuz ‘’ Kreş ve Gündüz Bakım Evi’’ projesinde inşaat çalışmaları başladı. Toplamda 2101 metrekare alan üzerine kurulacak Kreş ve Gündüz Bakım Evi Projesi içerisinde 0 -4 yaş grubu gündüz bakım evi, 4 – 6 yaş kısmi zamanlı ve tam gün kreş, kapalı çocuk oyun alanı, kafeterya, restoran, açık oyun alanı ve spor alanı ile birlikte Atatürk Parkı peyzaj düzenlemesi bulunuyor.”dedi.

SOSYAL BELEDİYECİLİĞİN EN GÜZEL ÖRNEĞİ  OLACAK

Sosyal belediyeciliğin en güzel örneklerinden bir tanesinin bu proje olacağını vurgulayan Başkan Yalçın, “ Göreve başladığımız andan itibaren büyük bir özveriyle projesini hazırladığımız ‘’Kreş ve Gündüz Bakım Evi’nin bugün itibariyle inşaat çalışmalarına başlamış bulunmaktayız. 1056 metrekare kapalı alan,1045 metrekare açık alanıyla toplamda 2101 metrekare alan üzerinde kurulacak kreş ve gündüz bakım evinde kapalı çocuk oyun alanı, kafeterya, restoran, açık oyun spor alanları gibi modern ve günümüze hitap eden yeni bir eğitim yuvasını ilçemize kazandırıyoruz. Sosyal belediyeciliğin en güzel örneklerinden bir tanesi olacak olan projemizde çocuklarımızı geleceğe donanımlı bir şekilde hazırlarken, çalışan anne ve babalarımıza da destek olacağız. Mimari yapısıyla fark yaratacak ve sosyal donatı alanlarıyla tüm halkımızın ilgisini çekecek projemizi yıl içerisinde tamamlayarak çocuklarımızın ve ebeveynlerimizin hizmetine sunacağız.2021 yılı ilçemiz için birçok değerli projeyi hayata geçireceğimiz bir yıl olacak verdiğimiz sözler bir bir yerine getirip güçlü adımlarla Akdağmadeni’mize hizmet yolculuğumuza devam edeceğiz’’ diye konuştu.