Akdağmadeni Belediye Başkanı Yalçın: Öğrencilerimizin her zaman yanındayız

Akdağmadeni Belediye Başkanı Yalçın: Öğrencilerimizin her zaman yanındayız

Akdağmadeni Belediye Başkanı Yalçın, Akdağmadeni Sağlık Yüksek Okulu Hemşirelik ve İş Sağlığı ve Güvenliği 1.sınıf öğrencilerinin yeni eğitim öğretim yılı için ilçelerine geldiklerini belirterek, her zaman öğrencilerin yanlarında olduklarını söyledi.

A+A-

Akdağmadeni Belediye Başkanı Uz Dr Nezih Yalçın, Akdağmadeni Sağlık Yüksek Okulu Hemşirelik ve İş Sağlığı ve Güvenliği 1.sınıf öğrencilerinin yeni eğitim öğretim yılı için ilçelerine geldiklerini belirterek, her zaman öğrencilerin yanlarında olduklarını söyledi.

akdag7.jpg

Başkan Nezih Yalçın, yaptığı açıklamada;  Öğrencilerin ilçeye uyum sağlama sürecini hızlandırmak amacıyla Sağlık Yüksek Okulu ve Belediye iş birliği ile düzenlenen oryantasyon eğitim programında gençlere ilçeleri hakkında detaylı bilgiler verdiklerini ifade etti.

akdag5.jpg

Öğrencilere Akdağmadeni’nin güzelliklerini tanıttıklarını söyleyen Başkan Yalçın, “Oryantasyon Eğitim Programı Koordinatörü Cem Akol ve Öğretim Üyesi Dr. Derya Öztürk Özen ile birlikte Tarihi tescilli yapılarımızın incelenmesinden sonda doğa gezisi düzenleyerek “Tarihin Doğayla Buluştuğu Kent” olan Akdağmadeni’mizin güzelliklerini öğrencilerimize tanıttık. Program çerçevesinde patent ve coğrafi işaret tescilini aldığımız  ‘Akdağmadeni Salebi’ ikramında bulunduk.”dedi.

akdag3-2.jpg

Öğrencilere de hitap eden Yalçın, “Sevgili arkadaşlar üniversitemiz ve sizler için üzerimize düşen bir görev olursa, bir öneriniz Ya da talebiniz olursa bir ağabeyiniz olarak Akdağmadeni Belediyesi’nde olduğumu bilmelerinizi isterim. Akdağmadeni İç Anadolu Bölgesi’nin bozkırına inat tarihi ve doğasıyla bir çok farklı güzelliği içerisinde barındıran bir ilçedir. Güzel bir eğitim süreci geçireceğinizi ümit ediyorum. Üniversite öğrencilerimiz ufku açık, fikirleri açık, doğruları da eksiklikleri de daha net görebilen bireylerdir. İnşallah zaman zaman bir araya gelip önerilerinizi alıp yapılması gereken çalışmalar noktasında birlikte hareket edeceğimiz güzel bir ortam oluşturacağız. Ben hepinize tekrardan hoş geldiniz diyor, başarılarınızın artarak devam  etmesini temenni ediyorum” dedi.

akdag-6.jpg

Oryantasyon eğitim programı Çiçekliçayır bölgesinde yapılan yemek ikramıyla son buldu.