Ak Parti Yozgat Milletvekili Yusuf Başer'den o belde müjde bekliyor

Ak Parti Yozgat Milletvekili Yusuf Başer'den o belde müjde bekliyor

Yozgat'ın Boğazlayan ilçesine bağlı Ovakent beldesine doğalgazın kazandırılması noktasında çalışmalar hız kazandı.

A+A-

Yozgat'ın Boğazlayan ilçesine bağlı Ovakent beldesine doğalgazın kazandırılması noktasında çalışmalar hız kazandı.

Ovakent Belediye Başkanı Yusuf Büyük; “Beldemize doğal gaz arzı sağlanması kararıyla çalışmalarımıza ivedilikle başladık. Doğal gaz en çevre dostu, konforlu ve ekonomik enerji kaynaklarından birisi. Bu konforu Ovakentli hemşerilerimize ulaştırabilmek için hız kesmeden çalışıyoruz. Ev ekonomisine dost bir enerji kaynağı olan doğal gaz için güzel müjdelerin haberini aldık” dedi.
Başkan Büyük, belde halkının hak ettiği hizmeti alabilmesi için altyapı ve üstyapı çalışmalarının yanı sıra sosyal belediyecilik çalışmalarına da hız vererek vatandaşların takdirini kazanmaya devam ediyor.
Ovakent’te hizmet potansiyelini çeşitlendirmek adına sürdürdüğü vizyon projelerine bir yenisini daha ekleyen Başkan Büyük, belde de birbirinden önemli yatırımları hizmete almasının yanı sıra önemli bir değeri daha kasabaya kazandırma noktasında Ankara’da bir dizi ziyaretlerde bulundu.

ziyaret1-2-e1642431476916.jpg

MİLLETVEKİLİ BAŞER İLE BİR ARAYA GELDİ

Ovakent Belediye Başkanı Yusuf Büyük, beraberinde belediye meclis üyeleri Murat Aksoy, ve Sadettin Öztürk ile birlikte AK Parti Milletvekili ve Seçim İşleri Başkan Yardımcısı Yusuf Başer’i TBMM’de ziyaret etti.

Beldede yürütülen hizmet ve projeler hakkında görüş alışverişinde bulunulan ziyarette özellikle Ovakent’e doğalgazın kazandırılması noktasında talepler yenilendi.

Sıcak ve samimi bir ortamda gerçekleşen ziyarette; Milletvekili Başer, Ovakent Belediye Başkanı Yusuf Büyük ve meclis üyelerinin ziyaretinde duyduğu memnuniyetliği dile getirerek, özellikle Ovakent’e doğalgaz gelmesiyle ilgili çalışmaların başladığını ve Alllah nasip ederse yakın zaman içerisinde Ovakent’e güzel müjdeler vereceği ifade etti.

Ziyareti değerlendiren Ovakent Belediye Başkanı Yusuf Büyük, açıklamasında; Ovakent’e doğalgazın kazandırılması noktasında çalışmaların hız kazandığını söyledi.

Beldeye doğalgaz arzı sağlanması kararıyla çalışmalara ivedilikle başladıklarını aktaran Başkan Büyük, “Doğal gaz en çevre dostu, konforlu ve ekonomik enerji kaynaklarından birisi. Bu konforu Ovakentli hemşerilerimize ulaştırabilmek için hız kesmeden çalışıyoruz. Ev ekonomisine dost bir enerji kaynağı olan doğal gaz için güzel müjdelerin haberini aldık” dedi.

Doğalgazın en çevre dostu, konforlu ve ekonomik enerji kaynaklarından biri olduğunu dile getiren Başkan Büyük, “Bu konforu Ovakent’imize ulaştırabilmek için hız kesmeden çalışıyoruz. Hem doğa hem de ev ekonomisine dost bir enerji kaynağı olarak karşımıza çıkan doğalgaz talebimizi Yozgat Milletvekili ve AK Parti Seçim İşleri Başkan Yardımcısı sayın Av. Yusuf Başer’e ilettik. Gerekli görüşmelerimizi yaptık. Sayın vekilimiz talebimizi yakinen takip edeceğini ifade etti. Vekilimize göstermiş olduğu ilgi ve alakadan dolayı beldem adına teşekkür ettik, saygılarımızı sunduk” şeklinde konuştu. 

Yeniufuk