Ak Parti Yozgat Milletvekili Şahan: Her zaman Yozgat’ımız için çalışacağız

Ak Parti Yozgat Milletvekili Şahan: Her zaman Yozgat’ımız için çalışacağız

AK Parti Yozgat Milletvekili Süleyman Şahan, her zaman Yozgat ve Yozgatlı hemşehrileri için çalışacaklarını söyledi.

A+A-

Milletvekili Süleyman Şahan, beraberinde Ak Parti Yozgat İl Başkan Yardımcısı Suat Tinel ve Fahri Asil ile birlikte İl Sağlık Müdürü Dr Fatih Şahin’i makamında ziyaret etti.

Sağlıkla ilgili devam eden ve yapılması planlanan çalışmalar hakkında İl Müdürü Şahin’den bilgi alan Milletvekili Süleyman Şahan, “Yozgat’ımız sağlık alanında ilkleleri yaşadı. Ülkemizde ilk açılan Şehir Hastanesi Yozgat’ımıza açıldı. Yine ilçelerimizde açılan ve açılacak olan devlet hastanelerimizle Yozgat’ımız adeta sağlık üssüne dönüştü. Tabi bu anlamda bizlerde üzerimize düşen görevleri yerine getirerek, gerek hekim konusu gerekse diğer eksikliklerin giderilmesi noktasında çalışmamızı sürdüreceğiz ve hep birlikte şehrimizi kalkındırmanın gayreti içerisinde olacağız.”dedi.

Sağlıktan eğitime, tarımdan sanayiye Yozgat’ın gelişmesine yönelik gece gündüz demeden çalışacaklarını vurgulayan Milletvekili Şahan, “Bu anlamda hemşehrilerimizin talep ve beklentilerini biliyoruz. İnşallah önümüzdeki süreçte bu beklentilerin gerçekleşmesi için yoğun bir mesai harcayarak önemli çalışma içerisine gireceğiz.”diye konuştu.

Yeniufuk