Ak Parti Yozgat Milletvekili Başer’e yoğun ilgi!

Ak Parti Yozgat Milletvekili Başer’e yoğun ilgi!

AK Parti Yozgat Milletvekili ve Seçim İşleri Başkan Yardımcısı Yusuf Başer, kendi köyü olan Merkez’e bağlı Çalatlı köyünü ziyaretinde vatandaşlar yoğun ilgi gösterdi.

A+A-

AK Parti Yozgat Milletvekili ve Seçim İşleri Başkan Yardımcısı Yusuf Başer, kendi köyü olan Merkez’e bağlı Çalatlı köyünü ziyaretinde vatandaşlar yoğun ilgi gösterdi.

Doğup büyüdüğü köyünü de her fırsatta ziyaret eden Milletvekili Başer, “Yozgat’ımızın her bir köşesini karış karış gezerek vatandaşlarımızla bir araya geliyoruz. Fırsat buldukça kendi köyümü de ziyaret ederek, sıla-i rahim yapıyorum. Köyümden hiçbir zaman kopmadım. Bende bir çiftçi çocuğuyum. Köylülerimizin ve çiftçilerimizin durumlarını en iyi bilenlerdenim. Ak Parti iktidarları döneminde köylerimize büyük hizmetler, büyük yatırımlar yapıldı. Bugün şehirlerde olan bütün imkanlar köylerimizde de vardır. Hükümetimizle birlikte köylerimizin hayat ve yaşam standartları da yükseltilmiştir. Alt yapıdan üst yapıya bütün köylerimizin kanalizasyonu tamamlanmış, asfalt yol ve kaldırımları yapılmıştır.”dedi.

ÜLKEMİZİN İSTİKRARI İÇİN CUMHURİ İTTİFAKINA İHTİYACI VAR

Türkiye’nin istikrarının devamı için Cumhur ittifakına ihtiyacı olduğunu söyleyen Milletvekili Başer, “Önümüzdeki seçim, ülkemizin geleceğini etkileyecek adeta bir kader seçimidir. 6’lı masa diye kendilerini lanse eden ve hala bir aday dahi belirleyemeyen bu 6’lı masa aylardır oturma düzeniyle meşgul olurken ülkeyi nasıl yönetecekler. Oysa Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan, ülkemizi dünya ülkeleri arasında söz sahibi bir ülke durumuna getirdi. 20 yılda ülkemiz cumhuriyet tarihinde devrim niteliği taşıyan yatırım ve hizmetlere kavuştu. Bunun devam için Cumhur İttifakına ve Sayın Cumhurbaşkanımıza ülkemizin her zamankin den daha fazla ihtiyacı vardır. Yozgat’ımız her seçimde Liderimiz Sayın Recep Tayyip Erdoğan’a ve AK Parti’mize sahip çıkarak seçimlerde ilk 10’ların içerisinde yer alarak güçlü bir şekilde destek verdi. Sayın Cumhurbaşkanımız da hemşehrilerimizin bu desteği ve sevgisine karşı ülkemizdeki yatırımlardan Yozgat’ımızda nasibini almıştır. Ülkemizde 4 tane olan Adalet Eğitim Merkezinde birisi Yozgat’a yapılmıştır. Diyanet Eğitim Merkezi, Adli Tıp Kurumu, Et ve Süt kurumunun süt ünitesi bölümü yine ülkemizde ilk Yozgat’ta açılmıştır. Havalimanı ve hızlı tren projesiyle ulaşım ağı daha da güçlenmiştir. Bunlar sadece yatırım ve hizmetlerin bazılarıdır. İnşallah 2023 yılı seçimiyle Cumhur İttifakı olarak bu yatırım ve hizmetler daha artarak devam edecektir. Destek sizden hizmet bizden.”diye konuştu.

Köy sakinleri de Milletvekili Başer’in her zaman yanlarında olduklarını belirterek, “Köyümüzden böyle değerli bir vekilin mecliste Yozgat’ımız ve köylerimiz için canla başla mücadele etmesini takdir ediyoruz. İlimiz ve bölgemiz için en fazla çalışan, gayret gösteren vekillerin başında Milletvekili Yusuf Başer gelmektedir. Gecenin bir saatinde bir telefon açtığımızda kendisine ulaşıyor sorun ve taleplerimizi iletebiliyoruz. Kendisinden Allah razı olsun. Yusuf Başer, Yozgat’ımız için büyük bir kazançtır. İnşallah yeni dönemde de AK Parti ve Milletvekili Yusuf Başer, şehrimiz için hizmetlerine devam edecektir.”ifadelerini kullandı. 

Yeniufuk