Ak Parti Yozgat Milletvekili Başer’den Yamaçlı ve Yenifakılı’ya ziyaret

Ak Parti Yozgat Milletvekili Başer’den Yamaçlı ve Yenifakılı’ya ziyaret

Ak Parti Yozgat Milletvekili Seçim İşleri Başkan Yardımcısı Yusuf Başer,Yozgat, ilçe ve beldelerinde, yapım çalışmaları devam eden alanlarda inceleme ve ziyaretlerde bulunmaya devam ediyor.

A+A-

Hafta sonlarını sürekli Yozgat, ilçe ve beldelerinde, yapım çalışmaları devam eden alanlarda inceleme ve ziyaretlerde bulunarak değerlendiren Ak Parti Yozgat Milletvekili Seçim İşleri Başkan Yardımcısı Yusuf Başer, Yamaçlı Beldesi ve Yenifakılı ilçelerinde yol yapım çalışmalarını inceledi, yetkililerden bilgi aldı.  Başer’e ziyaretlerinde İl Genel Meclis Başkanı İskender Nazlı ve İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Nazıf Yılmaz’da eşlik etti.

baser.jpg

Milletvekili Başer, incelemeler sonrası yaptığı açıklamada; Yozgat’ ta ilk defa beton yolun Yamaçlı-Yenifakılı karayoluna yapıldığını söyledi.

AK Parti’nin kurulduğu günden bu güne insan odaklı hizmet ettiğini belirten Milletvekili Başer, “Ak Parti hizmet ve eser bırakır, muhalefet ise yapılan bu hizmetleri eleştirir. Aradaki fark biz hizmet üretiriz onlar ise eleştiri üretir. Biz durmadan, yorulmadan vatandaşımıza hizmetlerimize devam edeceğiz. Şuan Yamaçlı Beldemiz ve Yenifakılı karayolunda yol yapım çalışmaları başladı. Yolumuzda inceleme yaptık ve yetkililerden bilgi aldık.

baser1.jpg

Yaklaşık 11 kilometrelik yolumuzu 1 ay içinde tamamlayarak Yamaçlılı ve Yenifakılı’lı hemşerilerimizin hizmetine sunacağız.”dedi.

Yeniufuk