Ak Parti Yozgat Milletvekili Başer adım adım takip ediyor

Ak Parti Yozgat Milletvekili Başer adım adım takip ediyor

AK Parti Yozgat Milletvekili Av. Yusuf Başer, Yozgat’a yapılacak genel ve yerel yatırımların gerçekleşmesi konusunda gayret, destek ve katkılarının yanı sıra ödenek sorunlarının çözümü için de çalışma yaptıklarını söyledi.

A+A-

AK Parti Yozgat Milletvekili Av. Yusuf Başer, Yozgat’a yapılacak genel ve yerel yatırımların gerçekleşmesi konusunda gayret, destek ve katkılarının yanı sıra ödenek sorunlarının çözümü için de çalışma yaptıklarını söyledi.

Milletvekili Başer, Cumhurbaşkanlığı Strateji ve Bütçe Başkanı Şenel’i ziyaret etti. AK Parti’den milletvekili seçildiği 2011 yılından bu yana bağlarını koparmayan Milletvekili Başer, kentin eksiklerinin giderilmesi, gelişim ve kalkınmasına lokomotif olacak yatırımların sağlanması, ödenek ihtiyaçlarının karşılanması için yoğun gayret gösteriyor.

AK Parti Yozgat Milletvekili Yusuf Başer, Yozgat’ta devam eden genel ve yerel yatırımlara ödenek tahsisi amacıyla Cumhurbaşkanlığı Strateji ve Bütçe Başkanı İbrahim Şenel’i ziyaret etti.

Cumhurbaşkanlığı Strateji ve Bütçe Başkanlığı’nda gerçekleşen ziyarette Milletvekili Başer, Başkan Şenel‘e Yozgat ile ilgili bütçe talepleri hakkında bilgiler aktardı.

Milletvekili Başer, Cumhurbaşkanlığı Strateji ve Bütçe Başkanı Şenel’e, Yozgat kamu Kurumları ve Belediyelerin hizmet ve yatırımların gerçekleşmesi amacıyla ödenek talebini iletti.

Ziyaret sonrası açıklamalarda bulunan Milletvekili Başer, Yozgat’ta merkezi yatırımların yanı sıra belediyeler aracılığıyla yürütülen yatırımların ve hizmetlerin takipçisi olduklarını söyledi.

Milletvekili Başer, Yozgat’ın gelişimi ve kalkınmasına yönelik yoğun çaba ve gayret içerisinde olduklarına dikkat çekerek, özellikle belediyelerin yaşadığı kaynak ve ödenek sorunlarının çözüme kavuşması ve projelerin gerçekleşmesi için yoğun görüşmelerde bulunduklarını ifade etti.

Cumhurbaşkanlığı Strateji ve Bütçe Başkanı Şenel ile yaptığı görüşmede Yozgat Merkez ve ilçe belediyelerin yanı sıra belde belediyeleri ve kamu kurumlarının kaynak ve ödenek taleplerin ilettiğini belirten, Milletvekili Başer, AK Parti iktidarı ile Yozgat’ın büyük hizmetlere kavuştuğunu ve bundan sonra da hizmet almaya devam edeceğini vurguladı.

İktidarları döneminde Yozgat’ın yatırım, hizmet ve destek almaya başladığına vurgu yapan Milletvekili Başer, Yozgat’a, cumhuriyet tarihi boyunca yapılan yatırım ve hizmetlerden daha çok yatırım ve hizmet gerçekleştirdiklerini söyledi.

Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın Yozgat’ı sevdiğine dikkat çeken Milletvekili Başer, Yozgat’ın AK Parti iktidarı ile kimlik değiştirdiğini, kabuğunu kırdığını söyledi.

Başer, Yozgat’ın ekonomik, sosyal ve kültürel gelişimi ve değişimi için her işin, her projenin ve yatırımın ısrarlı takipçisi olduklarını da sözlerine ekledi.

Yozgat Hakimiyet