
AK Parti Yozgat İl Başkanı Başer uyardı! İtibar etmeyin
AK Parti Yozgat İl Başkanı Yusuf Başer, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda uyarılarda bulundu.
AK Parti Yozgat İl Başkanı Yusuf Başer, son günlerde ihtiyaç sahibi çocuklara yardım yapılacağı yönünde para toplayan kişilerin olduğu belirtilerek, vatandaşları uyardı.
AK Parti Yozgat İl Başkanı Yusuf Başer, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda uyarılarda bulundu. İl Başkanı Başer, adlarının kullanılarak esnaf ile vatandaşlardan para istendiğini dile getirdi.
İl Başkanı Başer, parti ve kendisinin yardım çalışmaları konusunda hiç bir faaliyetinin bulunmadığının altını çizerek, bağış talebine itibar edilmemesini istedi.
İl Başkanı Başer, “İl Başkanlığımızın ve şahsımın adı kötü niyetli kişiler tarafından kullanılarak 2000 çocuğa yardım edileceği gibi sözlerle, vatandaşlarımızdan telefonla aranıp bağış talep edilmiştir. Böyle bir şey söz konusu değildir, tüm hemşehrilerimizin bu durumlara karşı duyarlı olmasını ve hemen gerekli yerlere şikayette bulunmasını rica ederim” dedi.
Yozgat Hakimiyet
HABERE YORUM KAT
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.