Ak Parti Yozgat İl Başkanı Başer: Kritik bir sürece giriyoruz

Ak Parti Yozgat İl Başkanı Başer: Kritik bir sürece giriyoruz

AK Parti Yozgat İl Başkanı Yusuf Başer, parti olarak yoğun bir sürece girdiklerini ve bu süreçte gerçekleştirilen çalışmaları halka anlatacaklarını söyledi.

A+A-

AK Parti Yozgat İl Başkanı Yusuf Başer, parti olarak yoğun bir sürece girdiklerini ve bu süreçte gerçekleştirilen çalışmaları halka anlatacaklarını söyledi.

AK Parti Yozgat İl Başkanı Yusuf Başer beraberinde Mehmet Taşdemir, Suat Tinel ve Hatice Eraslan ile ile birlikte İl yönetim kurulu üyeleri Mehmet Ali Şıvgın ve Merve Nur Sayar'ı iş yerlerinde ziyaret etti.

Teşkilat mensupları ile uyum içerisinde çalıştıklarına değinen İl Başkanı Başer, gerçekleştirdikleri ziyaretlerde karşılıklı fikir alışverişinde bulunduklarını ifade etti. Teşkilat üyeleri ile birlik ve beraberliği pekiştirdiklerinin altını çizen İl Başkanı Başer, çalışmalar hakkında istişare ve değerlendirme yapma fırsatı bulduklarını aktardı.

1-035.jpg

ÇALIŞMALAR HALKA ANLATILACAK

Yozgat Hakimiyet Gazetesi’nde yer alan habere göre, parti olarak yoğun bir sürece girdiklerini ve bu süreçte gerçekleştirilen çalışmaların halka anlatılmasında teşkilat üyelerine büyük görevler düştüğünü dile getiren Başkan Başer, “Kritik bir sürece giriyoruz. Partimizin gerçekleştirdiği icraatlar ve teşkilat çalışmalarının halka daha iyi ve daha fazla ulaştırılmasında her birimin görevini üstlenmesi ve konusunda çalışma yapması gerekiyor. AK Parti iktidarı, 19 yıldır bu millete hizmet etmeye kendini adamış durumda. Yapılan bu hizmetleri, çalışma ve çabayı halkımıza en iyi şekilde iletmek, sahayı ilmek ilmek dokumak zorundayız. Onun için her birimin çok iyi çalışması ve üzerine düşen görevi layıkıyla yerine getirmesi gerekiyor. Zira sizler bu kutlu yürüyüşün dışa açılan yüzüsünüz” dedi.

2-025.jpg

YATIRIMLARIN TAKİPÇİSİ

AK Parti’nin Yozgat’a önemli yatırımlar yaptığının altını çizen İl Başkanı Başer, yatırımları da yakından takip ettiklerine vurgu yaptı.

İl Başkanı Başer, “Bu önemli yatırımlarla birlikte Yozgat, sanayiden tarıma, sağlıktan ulaşıma, adaletten emniyete kadar bünyesine kattığı tüm yatırımlarla cazibe merkezi olma yolunda yoluna emin adımlarla ilerliyor. AK Parti kadroları olarak şehirde yaşadığımız eksikliklerin, ihtiyaç duyulan yatırımların da farkındayız ve takipçisiyiz. İnşallah belli bir takvim içerisinde bu eksiklikleri de bir bir ilçelerimize ve şehrimize kazandıracak, hizmet siyasetimize devam etmiş olacağız” ifadelerini kullandı.

İlgili Haberler