Ak Parti Yozgat Gençlik Kolları Başkanı Taşdemir: Karşısındayız!

Ak Parti Yozgat Gençlik Kolları Başkanı Taşdemir: Karşısındayız!

Ak Parti Gençlik Kolları İl Başkanı Yaşar Taşdemir, "Her zaman demokrasinin yanında darbe ve muhtıraların karşısındayız" diyerek bir açıklamada bulundu.

A+A-

Ak Parti Gençlik Kolları İl Başkanı Taşdemir açıklamasında, "Tarihler 27 Nisan 2007’yi gösterdiğinde gece saat 23.20’de yeni bir kavram olan ‘e-muhtıra’ile tanıştık. Daha önce ülkemizde meydana gelen muhtıralardan farklı olarak bu muhtıra internet üzerinden yapıldığı için bu ismi almıştır. Fakat aslında değişen sadece yayımlanma şeklidir. Birileri yine demokrasiye tabiri yerindeyse ‘aba altından sopa göstermektedir.

Tarihimizde bir çok muhtıra ve darbe olmuştur. Askeri vesayet yine 2007’de gece yarısı kendini göstermiştir. Fakat bu sefer karşılarında ‘Elif’ gibi dik duran dimdik duran biri vardır. Recep Tayyip Erdoğan, duruşuyla ve açıklamalarıyla devamlı ‘Söz Milletindir’ ve ‘Milletin gücünün üstünde bir güç tanımadım ve tanımıyorum’ der. Gerek bu tarihin öncesi gerekte bu tarihten sonra devamlı dik duruş sergilemiştir. Daima demokrasiden ve insan haklarından yana bu durumda olan ve demokrasiye karşı durmak isteyenlerin milletçe karşısındayız" ifadelerini kullandı.