AK kadrolar Yozgat'ta halkla iç içe olacak

AK kadrolar Yozgat'ta halkla iç içe olacak

AK Parti Yozgat Merkez İlçe Başkanı Ahmet Gökhan beraberinde teşkilat üyeleri ile birlikte yerel basın kuruluşlarını ziyaret etti.

A+A-

AK Parti Merkez İlçe Başkanı Ahmet Gökhan, teşkilatlar arası ortaya koydukları uyum ve iletişimi toplumun her kesimiyle sağlayacaklarını söyledi.

AK Parti Merkez İlçe Başkanı Ahmet Gökhan beraberinde teşkilat üyeleri ile birlikte yerel basın kuruluşlarını ziyaret etti. Yozgat Hakimiyet Gazetesi sahibi Hakan Ekinci ve Sorumlu Yazıişleri Müdürü Çetin Mermertaş ile bir süre sohbet eden Gökhan, siyasi çalışmalar hakkında bilgi verdi.

17032022-623335aa8db43-default.png

Karşılıklı fikir alışverişin yapıldığı ziyarette, gündeme ilişkin değerlendirmeler yapıldı.

Yozgat için ortak çalışmalar ve işbirliğinin önemine dikkat çekilen ziyarette, 2023 seçimleri konuşuldu.
AK Parti Merkez İlçe Başkanı Gökhan, oldukça kutsal ve zor bir görevin sorumluluğu içerisinde olduklarını söyledi.

Gökhan, teşkilatlar arası ortaya koydukları uyum ve iletişimi toplumun her kesimiyle de sağlayacaklarını ifade etti.

Yozgat’ın ortak paydasına yönelik işbirliği içerisinde olacaklarının altını çizen Gökhan, hep birlikte bir çalışma içinde olacaklarının mesajını verdi.

Yerel basının önemli bir güç olduğuna vurgu yapan Gökhan, yapılan her eleştiriyi dikkatle takip ettiklerini belirtti.

Merkez İlçe Başkanı Gökhan, “Yerel basınımızın süreç içerisinde düşüncelerine, eleştirilerine, görüşlerine her zamandan daha fazla ihtiyacımız var. Yapılan eleştirileri dikkate alıp, yanlışlarımızı ve hatalarımızı düzeltme noktasında adımlar atacağız.

Ortak paydamız, ortak hedefimiz Yozgat’ın daha iyi olması, daha huzurlu olması, ekonomik anlamda, siyasi anlamda, kültürel anlamda, sosyolojik anlamda daha güzel günler yaşaması amaçlıyoruz. Basınımızla sık sık bir araya gelip diyalog halinde bulunacağız” dedi.

Gökhan, oluşturdukları yeni teşkilatın hem tecrübeli hem de genç isimlerden oluştuğunu ifade etti.
Merkez İlçe Başkanı Gökhan, , 2023 seçimleri için de bu kadrolarla en iyi çalışmayı, gece gündüz demeden yapacaklarını sözlerine ekledi.