Adalet Bakanı Bozdağ: Husumet güdenler hep kaybetti, yine kaybedecektir

Adalet Bakanı Bozdağ: Husumet güdenler hep kaybetti, yine kaybedecektir

Adalet Bakanı Bekir Bozdağ, koronavirüse yakalanan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve eşi Emine Erdoğan ilgili hakaret ve beddua edenlere çok sert tepki gösterdi.

A+A-

Adalet Bakanı Bekir Bozdağ, koronavirüse yakalanan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve eşi Emine Erdoğan ilgili  hakaret ve beddua edenlere çok sert tepki gösterdi.

Adalet Bakanı  Bekir Bozdağ; “Bugüne kadar Sayın Cumhurbaşkanımıza hakaret ve beddua edenler ile husumet güdenler hep kaybetti, yine kaybedecektir.” dedi.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve eşi Emine Erdoğan’ın test sonuçlarının Covid-19 olduğunu duyurması sonrası sosyal medya üzerinden Cumhurbaşkanı Erdoğan ve eşi Emine Erdoğan’a yönelik yapılan hakaret ve beddua edenlere karşı Adalet Bakanı ve Yozgat Milletvekili Bekir Bozdağ sosyal medya hesabı üzerinden açıklamada bulundu.

ekran-alintisi-0abbc74fd668b8482f54.png

Adalet Bakanı Bozdağ sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verdi;

“Medeniyet değerlerimizden ve asgari insanî vasıflardan biri de hastayı ziyaret ve hastaya duadır.

Sosyal medya üzerinden Sayın Cumhurbaşkanımıza beddua ve hakaret edenler, medeniyet değerlerimizden ve asgari insanî vasıflardan yoksun, haddini ve kendini bilmezlerdir.

Medeniyet değerlerimizden ve asgari insanî vasıflardan yoksun bu haddini ve kendini bilmezleri kınıyorum.

Bugüne kadar Sayın Cumhurbaşkanımıza hakaret ve beddua edenler ile husumet güdenler hep kaybetti, yine kaybedecektir.

Nice zorluğu, kumpası ve tuzağı Allah’ın yardımı, milletimizin duası ve desteği ile aşan Sayın Cumhurbaşkanımız ve Muhterem Hanımefendi, bu imtihanı da milletimizin duası, tedavi, Allah’ın yardımı ve şifa ihsanıyla geçecektir.”

Bozok TV