Adalet Bakanı Bekir Bozdağ'dan Boğazlıyan'a müjde

Adalet Bakanı Bekir Bozdağ'dan Boğazlıyan'a müjde

Adalet Bakanı Bekir Bozdağ, kendisine “hayırlı olsun” ziyaretinde bulunan Milli Eğitim Bakanı Mahmut Özer’den Boğazlıyan ilçesine Fen Lisesi talebinde bulundu.

A+A-

Milli Eğitim Bakanı Özer’den olumlu cevap alan Bakan Bozdağ, müjdeyi sosyal medya üzerinden duyurarak, “Boğazlıyan'a Fen Lisemiz hayırlı ve uğurlu olsun. Okul binasının TOBB tarafından yapılması kararlaştırılmış olup TOBB Başkanı Rıfat Hisarcıklıoğlu'na Yozgat ve Boğazlıyan eğitimine verdiği katkılardan dolayı teşekkür ediyorum" dedi.

Gerek milletvekilliği, gerek Başbakan Yardımcılığı ve gerekse Adalet Bakanlıkları görevi süresince Boğazlıyan’a hizmet ve yatırımı önceleyen Adalet Bakanı Bekir Bozdağ, ilçe ve bölge eğitimi için “milad” sayılacak bir müjdeyi daha duyurdu.

Boğazlıyan’a yapılan yatırımlarda büyük pay sahibi olan Bakan Bozdağ’ın yeni görevinde de ilk müjdeyi Boğazlıyan’a vermesi büyük bir sevinçle karşılandı.

Boğazlıyan’ın yıllardır talep ettiği ancak bir türlü gerçekle buluşturamadığı Fen Lisesi hayalini Adalet Bakanı Bekir Bozdağ gerçekleştirdi.

Milli Eğitim Bakanı Mahmut Özer’in kendisine “Hayırlı olsun” ziyaretini fırsata çeviren Adalet Bakanı Bekir Bozdağ, görüşmede iki bakanlık arasında işbirliği konuları masaya yatırıldı.

Boğazlıyan ilçesine Fen Lisesi yapılması talebini gündeme getiren Bakan Bozdağ’ın talebi Milli Eğitim Bakanı Özer tarafından karşılık buldu. Adalet Bakanı Bekir Bozdağ, sosyal medya üzerinden verdiği müjdede şu ifadelere yer verdi:

"Milli Eğitim Bakanımız Mahmut Özer’e Boğazlıyan Fen Lisesi talebimizi olumlu yaklaştığı için teşekkür ederim. Boğazlıyan'a Fen Lisemiz hayırlı ve uğurlu olsun" dedi.

Bozdağ "Okul binasının TOBB tarafından yapılması kararlaştırılmış olup TOBB Başkanı Rıfat Hisarcıklıoğlu'na Yozgat ve Boğazlıyan eğitimine verdiği katkılardan dolayı teşekkür ediyorum" dedi.

BOĞAZLIYAN’DA BAYRAM HAVASI

Adalet Bakanı Bekir Bozdağ’ın Fen Lisesi müjdesi sonrası Boğazlıyan’da adeta bayram havası yaşandı. Sosyal medya üzerinden Bakan Bozdağ’a teşekkürlerini bildiren ilçe halkı, “Teşekkürler Adalet Bakanımız sayın Bekir Bozdağ’a” diyerek, hem teşekkürlerini hem de şükranlarını sundular.

İLK TEŞEKKÜR BAŞKAN COŞAR’DAN

Adalet Bakanı Bekir Bozdağ’ın, Boğazlıyan’a Fen Lisesi müjdesi paylaşımı sonrası açıklama yapan Belediye Başkanı Gökhan Coşar, “Boğazlıyan’ımızın hayalini gerçekle buluşturan Adalet Bakanımız sayın Bekir Bozdağ’a teşekkür ediyorum.  Çocuklarımızın geleceği adına, Boğazlıyan ve bölgesine yapılmış en büyük eğitim yatırımından dolayı  şükranlarımı sunuyorum”  dedi. 

Boğazlıyan Haber