
3600 ek gösterge ne zaman verilecek? Cumhurbaşkanı Erdoğan açıkladı
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, son günlerde özellikle memur kesiminin merakla beklediği ek gösterge ile ilgili 2022 yılı sonuna kadar çözüme kavuşturacaklarını söyledi.
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, son günlerde özellikle memur kesiminin merakla beklediği ek gösterge ile ilgili 2022 yılı sonuna kadar çözüme kavuşturacaklarını söyledi.
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Beştepe Millet Kongre ve Kültür Merkezi’nde Mesleki Eğitimde 1000 Okul Projesi ve 50 Ar-Ge Merkezi’nin Açılış Töreni’ne katıldı.
Erdoğan, burada yaptığı konuşmada 3600 ek gösterge konusuna da değindi.
Cumhurbaşkanı Erdoğan, 3600 ek gösterge için tarih vererek öğretmenleri de kapsayacağını açıkladı.
KILIÇDAROĞLU’NA 3600 EK GÖSTERGE YANITI
Erdoğan, “Kadro tahsislerinde de en büyük payı eğitime veriyoruz. 713 bin 625 öğretmenimizin atamasını gerçekleştirdik. Öğretmenlerimizi de kapsayan 3600 ek gösterge meselesini önümüzdeki yılın sonuna kadar çözüme kavuşturmayı planlıyoruz. Bunun üzerinde çok spekülasyonlar yapılıyor. ‘Bu sözü ben verdim’ diyor ana muhalefetin başındaki zat. Sen neyin sözünü veriyorsun? Bu iş bizim işimiz. Biz kuru kuruya söz vermeyiz, yaparız. Bizim için aslolan öğretmenlerimizin huzuru, refahı ve motivasyonudur.”ifadelerini kullandı.