139 firma Yozgat'a geldi! 4 gün boyunca ziyarete açık

139 firma Yozgat'a geldi! 4 gün boyunca ziyarete açık

Yozgat Evlilik Hazırlıkları Mobilya ve Yapı Fuarı’nın bu yıl 3.sü düzenlenen törenle açıldı. Fuar 4 gün boyunca ziyaretçilerine açık olacak.

A+A-

Fuar Alanı’nda düzenlenen açılış törenine AK Parti Yozgat Milletvekili ve TESKOMB Genel Başkanı Abdulkadir Akgül, Belediye Başkanı Celal Köse, TSO Başkanı Taylan Alakoç, Ticaret Borsası Başkanı Mehmet Erkekli, Bozok Esnaf Kredi Kefalet Kooperatifi Başkanı Şenol Ayaroğlu, KOSGEB İl Müdürü Mustafa Işık, siyasi parti temsilcileri ve esnaf odaları temsilcileri ve vatandaşlar katıldı.

Fuarda, Türkiye’nin yerli ve milli otomobili Togg da sergilendi. Aracı inceleyen vatandaşlar, fotoğraf çektirdi.

evlilik-hazirliklari-mobilya-ve-yapi-fuari-acildi-02-scaled.jpg

AK Parti Yozgat Milletvekili Abdulkadir Akgül, fuarın hayırlı olması temennisinde bulunarak, “Tüm esnaf kefalet kooperatifleri için 1000 araç Togg siparişi verdik. Artık tamamen yerli otomobile döneceğiz. İnşallah makam araçlarımızın tamamı Togg olacak”diye konuştu.

139 FİRMA KATILDI

Kobi Fuarcılık Sahibi Ömer Faruk Tokat’ta, evlilik fuarını üçüncü kez açtıklarını söyledi.
Tokat, “3 yıldır gün geçtikçe fuarımız gelişiyor. Şuan itibariyle 139 firma var. Düğün, çeyiz, gelinlik, damatlık, mobilya, ev tekstili, beyaz eşya, zücaciye, davetiye, düğün salonları, fotoğrafçılar, yapı ve dekorasyon ile alakalı firmalar yer alıyor. 450’nin üzerinde ise katılımcı marka var. Çevre illerden de katılımcılarımız bulunuyor. Fuarımız her geçen gün canlanıyor. Fuarımızda ziyaretçilerimizin görmesi için milli gururumuz TOGG, fuar alanımızda yer aldı. Yozgatlı vatandaşlarımız TOGG’u çok merak ediyordu. Bununla alakalı girişimlerde bulunduk. Cemil Çiçek Bey’in destekleri ile birlikte Türkiye Odalar ve Borsalar Başkanı Rifat Hisarcıkloğlu bizleri kırmadı. Direk TOGG yetkilileri ile irtibata geçerek fuarımıza göndermesini sağladı. Cumartesi akşamına kadar TOGG, Yozgatlıların beğenilerine sunulacak. Bütün Yozgatlılarımız TOGG’u görebilirler. Çevre illerde bunun sayesinde ziyaretçilerimiz geldi. Fuarımız şuanda canlı bir şekilde devam ediyor.”diye konuştu.

Yeniufuk